Abloy lakatok

A Kulcskirály által forgalmazott ABLOY és Yale lakatok között mindenki megtalálja a számára szükséges megoldást, legyen szó otthoni használatról vagy ipari felhasználásról.

Kínálatunkban elérhetők az igények legmagasabb biztonsági szintjét teljesítő lakatok is, illetve számos speciális felhasználási területre is tudunk egyéni megoldást kínálni.

Amennyiben főkulcsrendszerben használható lakatra lenne szüksége, nálunk erre is talál megoldást.

A lakatok leírása mindenre kiterjedő részletességgel mutatja be a professzionális termékeket.

Miért válasszunk Abloy lakatot?

Az általunk forgalmazott Abloy és Mul-T-Lock lakatok piacvezetők az ipari és egyéb magas biztonsági szintet kínáló megoldási lehetőségek között. Az ABLOY lakatok között megtalálhatók az egyszerűbb beltéri környezetbe szánt megoldások és a teljesen víz- és porálló (IP69 megfelelőség) kültéri megoldások egyaránt.

Az ABLOY lakatok legfontosabb előnye, hogy rendszerbe foglalhatók akár más típusú zárakkal is, és akár több 100.000 darabból álló vezérkulcsos rendszerek is kialakíthatók velük. A kulcsai minden esetben másolás védettek, speciálisan csak Abloy kulcskészítő géppel lehet előállítani azokat.

Az ABLOY lakatok legfőbb jellemzői:

  • Iparági vezető biztonsági szint – EN12320 / 3 szintű megfelelés
  • Akár IP69 védettségi szint (víz- és porállóság)
  • Korrózióállóság – EN1670 / 3 szintű megfelelés
  • Vezérkulcsos rendszerbe illeszthetők, azonos zárlat is készíthető.
  • Más zárakkal (zárbetét, szekrényzár,postaládazár stb.) közös rendszerbe illeszthető
  • Moduláris kivitel
  • DIN, ANSI és skandináv szabványú kivitel,
  • Mabisz minősítés, ajánlás!

Nagyon fontos továbbá kiemelni, hogy minden lakat csak a vele együtt ajánlott pántal együtt nyújt megfelelő védelmet, illetve a minősítés is úgy él. Az életben gyakran a lakat sértetlen, az épületbe mégis könnyedén bejutottak, vagy zsanér oldalról, vagy egy egyszerűen a felcsavarozott lakatpántot egy mozdulattal letépik. Amennyiben bizonytalannak érzi, hogy a kiszemelt ajtóra jó lehet-e az Abloy lakat, küldjön számunkra az ajtóról egy fotót, és szakembereink segítenek.

Az ABLOY® lakatok évtizedek óta piacvezetők és a Kulcskirály zárszaküzletben raktárról elérhetőek bizonyos típusok, köszönhető annak hogy évek óta kiemelt viszonteladói vagyunk. A teszteredmények is azt bizonyították, hogy az ABLOY® lakatok még a legkeményebb korróziós próbák után is működőképesek maradtak. Használatukat olyan esetekben ajánljuk, mikor a legszigorúbb körülmények között, a védelem teljes hiányában kell helyt állniuk. A tartós alapanyagoknak, pl. az edzett bóracélnak köszönhetően nagymértékben ellenállnak az olyan külső behatásoknak, mint pl. a fúrás, fűrészelés, vágás vagy hajlítás. Az ABLOY® PL362 a legerősebb lakat a piacon: egy olyan termék, amely a legkeményebb skandináv betörési teszteknek is ellenállt, ezen kívül megkapta a 5. osztályú minősítést, mely a legmagasabb besorolás Skandináviában. Az egyedi zár-konstrukciónak köszönhetően szinte lehetetlen tönkretenni. Az összes ABLOY® lakat-család esetében hasonló műszaki megoldásokat alkalmaztunk, hogy a legszélesebb körű biztonságtechnikai alkalmazásokban is különösen jól teljesítsenek.

Assa abloy, abloy zárbetét, assa abloy zár, abloy zár, zárbetét, zár
Assa abloy, abloy zárbetét, assa abloy zár, abloy zár, zárbetét, zár
Assa abloy, abloy zárbetét, assa abloy zár, abloy zár, zárbetét, zár

Milyen tulajdonságokkal bír egy Abloy lakat?

ABLOY® - Egyedülálló tulajdonságok és előnyök

Kiváló ellenállás a fizikai behatásokkal szemben Az edzett acél házzal és edzett bóracél kengyellel rendelkező ABLOY® lakatok maximálisan ellenállnak mindenféle fizikai behatásnak. Az edzett, szabadon forgó védőlap megakadályozza, hogy a fúrásnál képződő forgács a zár belsejébe hatoljon. A kengyelt mindkét végén lezáró edzett acél golyóscsapágyak további védelmet nyújtanak. A legmagasabb fokú biztonságot azonban az jelenti, hogy kulcsaik kialakításánál fogva nem másolhatóak.

Az egyedülálló rotációs mechanizmus mesterkulcsos rendszerben is kiválóan alkalmazható Az egyedülálló ABLOY® forgótárcsás cilinderzár-mechanizmus a rendelkezésre álló több millió különféle kulcskombinációnak köszönhetően széleskörű mesterkulcsos felhasználhatóságot biztosít, így az összes ABLOY® cilinderzár az ajtózártól kezdődően a felsőzáras, bütyköszár-csatlakozókon és bútorzárakon keresztül a lakatokig akár egyetlen kulccsal is nyitható.

A Kulcskirály szakemberei megfelelő képzés során, elsajátították az Abloy lakatok és zárak szerelését, így zárszaküzletünk gyári minőségű kulcsrendszert képes elkészíteni rövid határidővel. Megfelelő kivitel bármilyen célra A különféle házmérettel és kengyelvastagsággal rendelkező ABLOY® lakatok széles tárházának köszönhetően Ön könnyűszerrel és pontosan kiválaszthatja azt a terméket, amely az adott alkalmazásnak a legjobban megfelel. Maximális korrózióvédelem Az ABLOY® által alkalmazott egyedi felületkezelés garantálja, hogy a zárszerkezetek külső, látható, valamint belső, nem látható alkatrészei a lehető legjobban ellenálljanak a korróziónak, így az ABLOY® lakatok alkalmazása hajókon illetve vízparti létesítményeken különösen javasolt.

Megbízható működés minden körülmény között

Az ABLOY® lakatokat széles körben alkalmazzák állami intézmények, közszolgáltató létesítmények valamint szállítmányozási vállalatok, mivel minden alkatrészük erősen ellenáll a kopásnak, szennyeződésnek, nedvességnek, korróziónak és fagynak egyaránt. Az ABLOY® lakatok nem tartalmaznak rugót, csapot, vagy olyan egyéb alkatrészt, mely működés közben elakadhat, így képesek hosszú éveken át megfelelően működni.

Hol alkalmazható az Abloy lakat?

A nagyszámú alkalmazási területen szerzett és ügyfeleink által támasztott követelményeknek köszönhet több évtizedes tapasztalatunk eredményeképpen alakítottuk ki az ABLOY® lakatok széles választékát. A biztonságtechnikai megoldások széles tárháza továbbra is a tökéletes működést és védelmet garantálja, amely a gyár minőség iránti elkötelezettsége miatt a jövőben is páratlan marad. Az Abloy kiemelt kereskedőjeként a Kulcskirály szükség szerint a lakatok karbantartását is elvégzi.

ABLOY® lakatválaszték

PL362 EMELT VÁLLAS ACÉLLAKAT 6. osztály

Olyan alkalmazásokhoz, ahol a legnagyobb biztonságra van szükség. A keményre edzett acéltest emelt vállakkal és felülről behelyezett cilinderzárral a legmagasabb fokú biztonságot garantálja. Első sorban konténerek, vagonok, teherautók, furgonok, nehéz tolóajtók, katonai létesítmények, transzformátorházak zárására javasolt. A PL362-t keményre edzett bóracél kengyellel szereltük, melynek vastagsága 15 mm.

PL350, PL350/50 ACÉLLAKAT 6. osztály

A keményre edzett acéltest nagyfokú védelmet nyújt magas biztonsági fokozatú alkalmazások zárása esetén, mint pl. konténerek, vagonok, teherautók, furgonok, raktárak, stb. Keményre edzett bóracél kengyellel szerelve, melynek vastagsága 15 mm.

PL342 EMELT VÁLLAS ACÉLLAKAT 4. osztály

A vállak megemelésével a keményre edzett acéltest körülveszi a kengyelt, így a lakat gyakorlatilag védve van mindenféle (pl. vágószerszámok által történ ) beavatkozás ellen. Súlyos tolóajtók, vagonok, teherautók, raktárak, stb. zárására ajánljuk. A PL342-t keményre edzett bóracél kengyellel szereltük, melynek vastagsága 10 mm.

PL340, PL340/50 ACÉLLAKAT 4. Osztály

Extra erős acéllakat, magas biztonsági fokozatú alkalmazásokhoz. Ideális megoldás építőipari berendezések, traktor-utánfutók, félreeső raktárterületek, teherautók, tároló ládák, redőnyös tolóajtók, motorkerékpárok és raktárépületek zárásához. A keményre edzett acéltest mindenféle fizikai behatásnak nagymértékben ellenáll. Keményre edzett bóracél kengyellel szerelve, melynek vastagsága 10 mm.

Assa abloy, abloy zárbetét, assa abloy zár, abloy zár, zárbetét, zár
Assa abloy, abloy zárbetét, assa abloy zár, abloy zár, zárbetét, zár
Assa abloy, abloy zárbetét, assa abloy zár, abloy zár, zárbetét, zár

PL341, PL341/50 SÁRGARÉZ LAKAT 3. osztály

Az ABLOY® lakatválaszték Erős kivitelű lakat raktárépületek ajtajának, kapujának ás ablakainak zárásához, valamint utánfutók, véd - rácsok, tároló szekrények, kishajók, redőnyös tolóajtók, stb. lelakatolásához. Keményre edzett bóracél kengyellel szerelve, vastagsága 10 mm.

PL330, PL330/50 SÁRGARÉZ LAKAT 3. osztály

 Erős, tartós kivitelű univerzális lakat raktárépületek, motorkerékpárok, kapuk, utánfutók, erőművi kapcsoló- szekrények, bódék, stb. zárásához. Keményre edzett bóracél kengyellel szerelve, vastagsága 8 mm. Szikramentes sárgaréz vagy rozsdamentes acél kengyellel szintén kapható

Egyedi rendelés alapján, a Kulcskirály zárszaküzletben megrendelhetők!

PL321/20, PL321/50 SÁRGARÉZ LAKAT

Tartós kivitelű univerzális lakat raktárépületek ajtajának, kapuk, utánfutók, erőművi kapcsolószekrények, bódék, stb. zárásához. Keményre edzett bóracél kengyellel szerelve, vastagsága 5 mm.

3020/20, PL320/50 2. osztály SÁRGARÉZ LAKAT

Többfunkciós lakat, mely ideális kiskasszák, szerszámládák, tároló fülkék, könnyű gépek és zárható szekrények lelakatolásához.

Kialakításuk folytán az ABLOY ® lakatok nemcsak az EN12320 lakat-szabványnak felelnek meg, de követelményeit túl is teljesítik, mivel a mérce, melyet saját tesztjeink során állítottunk fel, jóval magasabb annál. Az ABLOY ® lakatok könnyedén vették a kimerít tartóssági tesztek akadályait, melyek során a lakatokat ecetsavval, sós oldattal permeteztük. Így termékeink a legjobbnak bizonyultak olyan őrizetlen területeken való használat esetén, ahol meglehetősen kemény viszonyok uralkodnak.

Az Abloy Oy különös figyelmet fordít arra, hogy termékei el állítása során környezetbarát módszereket alkalmazzon. Ennek eredményeképpen mi rendelkezünk Finnország legmodernebb és leginkább környezetbarát felületi kezelésre szakosodott létesítményével. Az összes művelet az ISO9001 és ISO14001 minőségbiztosítási tanúsítvány szerint történik.

Abloy Lakatpántok

PL200, PL202 l 12 mm-s furat a kengyelhez l 3. osztály l PL200 "jobbkezes" ajtókhoz l PL202 "balkezes" ajtókhoz l Keret rögzítéséhez l Horganyzott, poliészter bevonatú, edzett acél ház l Rögzít csavarokkal együtt

Többféle m anyag bevonattal kapható a por és egyéb behatások elleni védelemhez. A 802897 és 808248 a PL330-hoz illeszkedik. A 805649 a PL340-hez és a PL341- hez illeszkedik. A 802858 a PL350-hez illeszkedik. PL201, PL203 l 18 mm-s furat a kengyelhez l 4. osztály l PL201 "jobbkezes" ajtókhoz l PL203 "balkezes" ajtókhoz l Keret rögzítéséhez l Horganyzott, poliészter bevonatú, edzett acél ház l Rögzít csavarokkal együtt PL204 l 12 mm-s furat a kengyelhez l Nyitott kivitel l Keret rögzítéséhez l Horganyzott, poliészter bevonatú, edzett acél ház l Rögzít csavarokkal együtt.

Assa abloy, abloy zárbetét, assa abloy zár, abloy zár, zárbetét, zár