Assa Abloy CY110 és hagyományos zárak cseréje

Biztonságtechnikai vállalatoknál szinte lehetetlen nem az Assa Abloy névre gondolni. Nem csoda, hiszen mindenhol vannak cégei, és elmondhatjuk róluk, hogy a világon elég jelentős forgalmat képesek lebonyolítani.

Az általuk elkészített Assa Abloy zárrendszerek mögött mindenki biztonságban lesz, és az esti álmot sem fogja kitörölni a szemünkből a betörők óvatos zöreje.

Cégünk a Kulcskirály az Assa Abloy budapesti partnereként nagy tapasztalattal rendelkezik a főkulcsos zárrendszerek területén is, így természetesen jól ismerjük az Assa Abloy CY110 névre keresztelt zárbetétet is. A több évtizedes tapasztalat mellett ajánljuk ezt a fúrt technológiával készült zárbetétet.

Bár a lapon mart rendszerek magasabb összegekért kaphatóak, ez felveszi velük a harcot, már ami a minőséget illeti. Hasonló előnyöket kínál, azonban mindezt megfizethető áron teszi.

A zárbetét legfontosabb funkciója a biztonsági szint, így nemcsak lakásokhoz, hanem más intézményekhez, mint például iskolákhoz, kórházakhoz is ajánlott a beszerelése. Az olasz dizájn nikkel és ezüst ötvözet, ami nemcsak tartós, hanem a kopásnak is ellenáll. A belső csapos megoldása túlmutat a hagyományos, mások által használt rendszereken úgy, hogy természetesen másolásvédelem is jár hozzá.

Mikor kell kulcsot másolni?

Szaküzletünkben nemcsak lakatokat, hanem zárbetéteket és kulcsokat is be lehet szerezni. Ha a fenti megoldás mellett döntünk, akkor megeshet, hogy az idő múlásával szükségünk lesz a kulcsmásolásra, ebben az esetben forduljon a szakembereinkhez bizalommal, hiszen a Kulcskirályban szinte bármilyen kulcsot le tudunk másolni az ügyfeleink számára.

Érdemes azonban átgondolni a szükségleteket, hogy tudjuk mennyi kulcsra is van szükségünk. A másoláshoz ne felejtsük el magunkkal vinni a kódkártyát se, hiszen a másolásvédett zárakhoz csak a kódkártya felmutatásával lehetséges kulcsot másoltatni.

Az Assa Abloy kulcsok másolásánál több lehetőségünk is van. Az egyszerűbbek helyben is elkészíthetőek, így pár perc alatt vihetjük is magunkkal. Amennyiben másolásvédettel állunk szemben, és nem lehet beszerezni nyers állapotban, ott ki kell várni a kész kulcs rendelési idejét, ami napoktól hetekig is elhúzódhat.

Ha biztosra akar menni, akkor a Nyugati térnél keresse Kulcskirály zárszaküzletünket, ahol tartunk raktáron nyers kulcsokat, így biztosan gyorsan fogunk tudni segíteni Önnek a kulcsmásolásban.