Abloy szerviz

Üzletünk kiszállásos szolgáltatással nem foglalkozik, és csak a legritkább esetben lehet egy zárat javítani. A meghibásodások leginkább az évek során bekövetkezett elhasználódásból adódnak, így mi a zárcserében tudunk segíteni. Mivel nagyon sok terméken, vagy annak csomagolásán, megtalálható az Assa Abloy felirat, így sokan azt gondolják azzal a termékkel is van dolguk. Amikor megvásárolnak egy bármilyen Abloy terméket, legyen az egy zárbetét, vagy egy ajtócsukó, különösebb karbantartást a használata nem igényel, de a hosszú évek problémamentes működéséhez, némi szerviz tapasztalat segít. Az értékesítők a Kulcskirályban megfelelő oktatásban vesznek részt, hogy mindig a legjobb megoldást tudják kínálni az ügyfélnek az adott problémára. Zárszaküzletünk kulcsmásoló és zárjavító részlege napi tíz órában folyamatosan dolgozik. Hol kulcsokat készítünk, másolunk, hol zárakat javítunk, kódolunk. Abloy szerviz részlegünk több esetben mentett már meg több tízezer forintos Abloy lakatokat, amelyeket újralamelláztuk, vagy  új kulcsokat gyártottunk hozzá.

Milyen szerviz megoldásokat tudunk nyújtani?  - Amikor egy Abloy zárat vásárolnak,mi  lehetőséget biztosítunk különböző speciális megoldásokra. Ilyen pl. a zárbetét belső oldalán a forgató gomb elhelyezése, vagy a zárbetét méretének a megváltoztatása. Minden Abloy zárbetét moduláris felépítésű, ami annyit jelent, hogy 5 mm-es léptékben bármilyen méretet elő lehet állítani belőlük. Fontos azonban megjegyezni, hogy az Abloy zárbetétek a 33x33 mm mérettől elérhetőek, ami több ajtó típusnál is gondot okoz, főleg ahol olyan a pajzs kiképzés, hogy nem tud felfeküdni a zárbetét. Ezekbe az ajtókba is tudunk az Assa Abloy csoporton belüli terméket javasolni, ami szintén garancia a legjobb minőségre.

Hogyan tudjuk segíteni az Abloy szervizrész működését? – Többször kapunk ajánlat kérést egy felirat alapján, ami nem biztos hogy számunkra elegendő. Ha van rá mód és lehetőség, minden esetben készítsenek jól látható fényképet a hibás zárról, lehetőleg úgy, hogy minden lényeges információ fellelhető legyen rajta.  Szükségünk van továbbá a méretekre is. Nem kérünk pontos műszaki rajzot, habár az volna a legjobb, de a lehetőségekhez képest érdemes leméretezni a zárat.

A hibás zárszerkezet eljuttatását az üzletünkbe mindenképpen a felhasználónak kell megoldani. A legtöbb esetben a fénykép és a méretek alapján be lehet azonosítani a terméket, majd miután elhozták kollégánknak, megállapításra kerül, hogy a zár javítható-e, esetleg cserés, mert olyan alkatrész tört el, ami nem pótolható.

Amennyiben nem tudjuk javítani az Abloy zárat, átnézzük zárszaküzletünk raktárkészletét, hogy tudunk-e azonnal adni cseredarabo  vagy rendelnünk kell. A rendelés menete lehet rövidebb idő, amennyiben van a központi Abloy raktárban, úgy 1-2 munkanap alatt beszerezzük, ha nincsen, akkor több hét míg megérkezik a komplett zár. Fontos még, hogy nagyon kevés olyan Abloy szerkezet van, amibe csak alkatrészt lehet rendelni, a gyártók minden esetben a teljes szerkezet cserét javasolják, és nem adnak el alkatrészt.

Assa abloy, abloy zárbetét, assa abloy zár, abloy zár, zárbetét, zár
Assa abloy, abloy zárbetét, assa abloy zár, abloy zár, zárbetét, zár
Assa abloy, abloy zárbetét, assa abloy zár, abloy zár, zárbetét, zár

Abloy szerviz részlegünk csak abban az esetben vállalja a javítást, ha teljes bizonyossággal tudjuk garantálni, hogy a visszaszerelés után legalább hat hónapig problémamentesen működik a szerkezet. Egy elromlott zárnál, ami nem több mint egy éves, mindenképpen érdemes megvizsgálni, hogy a működése során volt-e olyan tényező, ami a gyors hibához vezetett. Értjük itt azt, hogy egy elektromos zárfogadó esetében, az ajtógyártó nem volt figyelmes, és nem állította be megfelelően a zárfogadó mélységét, ezért kitört a zár nyelve. Egy másik gyakori hiba az alulméretezés a költségek csökkentése végett. Van egy 1200 mm széles ajtó, ahová minimum az Abloy DC 340-es ajtócsukót kellene felszerelni, de attól jóval kisebbet raknak fel, így az hamar elereszti az olajat, mert sokkal nagyobb igénybevételnek van kitéve, mint amire tervezték.

Assa Abloy szervizünk segítséget tud nyújtani pánikrudak és pánikzárak felszerelésében is, vagy azok beszerzésében. Vészkijárati ajtók tervezésekor figyelembe kell venni, milyen előírások vannak. Az Assa Abloy cégcsoport több típusból is raktárról tud biztosítani ilyen pánikrudakat. Minden esetben figyelembe kell venni az ajtólapok szélességét, illetve, hogy üvegezett, vagy teli ajtókról beszélünk. Rászerelhető változat és bevésőzáras kivitel is elérhető, többféle színben.

Abloy szerviz-szolgáltatásunk helyszíne a Kulcskirály zárszaküzlet és kulcsmásoló. Budapesten a Nyugati térhez vagyunk közel, a Skála Metro oldalában.

Kulcskirály zárszaküzletből csak egy van, a pesti oldalon, és mi foglalkozunk Abloy zárak és zárbetétek értékesítésével kiskereskedelmeben. Több típust azonnal raktárról tudunk biztosítani. Abloy zárak esetében keressen bennünket, mint hivatalos Abloy forgalmazót!

Assa abloy, abloy zárbetét, assa abloy zár, abloy zár, zárbetét, zár
Assa abloy, abloy zárbetét, assa abloy zár, abloy zár, zárbetét, zár
Assa abloy, abloy zárbetét, assa abloy zár, abloy zár, zárbetét, zár