Kulcskirály

2010-ben a Kulcskirály új termékköröket kezdett bevezetni az áruház polcaira, az AssaAbloy Hungary Kft-nél pedig szintén friss vezetés kezdett bele a kereskedelembe. A régi Assa-t forgalmazó partnereken túl, olyan kereskedelmi egységeket kerestek, akik a világhírű AssaAbloy termékeket elérhetővé tudják tenni a hétköznapi életben is.

Régebben a cég csak projekteket helyezett előtérbe, a kis- és nagykereskedések kimaradtak, így nem is tudtak nagyon az emberek a márka létezésről. Az elmúlt 8-10 év jelentős forgalomnövekedést jelentett, sok reklám és marketing tevékenység révén az Abloy már komoly szereplő lett a hazai zárpiacon.

Termékei nem olcsók és középszerűek, hanem a minőséget képviselik. A Kulcskirályban több Abloy termék is megtalálható raktárkészletről, ilyen a 2013-as zárszerkezet, a hozzá való kilinccsel, vagy a skandináv szabványnak megfelelő ovál zárbetét. De Abloy ajtóbehúzó szerkezetet is folyamatosan tartunk raktáron, vagy nagyon hamar be tudjuk azt szerezni.

Elsők között lettünk az AssaAbloy két zárbetétjének a viszonteladói, az Abloy Novel, illetve a saját Kulcskirály profillal ellátott FAB zárbetéteknek. Mind a két terméket sikeresen értékesítjük a mai napig és kulcsokat is másolunk hozzájuk.

Az elmúlt 8 év során számtalan FAB főkulcsrendszert készítettünk irodák, lakóparkok, vagy szállodák részére.

Az Abloy lakatok a világ legjobb skandináv anyagából készülnek, és több száz darabot értékesítettünk ezekből is, pedig olcsónak nem neveznénk azokat.

Az Abloy-nak fontos volt továbbá, hogy olyan kereskedelmi egységgel tudjon együttműködni, ami könnyen megközelíthető, a nyitva tartása széles és szakmailag felkészült legyen. Ennek a Kulcskirály természetesen megfelel. Kollégáink folyamatos továbbképzéseken vesznek részt, hogy minden információt naprakészen tudjanak visszaadni, amit az Abloy termékekről tudni érdemes.

Fontos megemlíteni, hogy kedvezőbb áru termékek is léteznek az Abloy kínálatában, de mivel azok csak a cégcsoporton belüli zárak, így nem Assa és nem Abloy néven kerülnek forgalomba. A Yale termékeket is könnyedén beszerezheti nálunk, illetve a kulcsmásolást is megoldjuk. Jelenleg több száz Yale lakatot és zárbetétet tudunk raktárról adni, nagyon kedvező áron.

Az elmúlt közel egy évtizedben számtalan Abloy terméket értékesítettünk, továbbá ismertebbé tettük  az egyik legnagyobb biztonságtechnikai céget. Az Assa Abloy csoporton belül számtalan gyárat meg lehet említeni, és azok közül elég sokféle a Kulcskirályban is megtalálható. Ilyen pl. a Mul-T-Lock, vagy a Keso, Mauer, Tesa, stb., mind egy nagy vállalat irányítása alatt vannak, de szabad kereskedelmet folytathatnak.

Assa abloy, abloy zárbetét, assa abloy zár, abloy zár, zárbetét, zár
Assa abloy, abloy zárbetét, assa abloy zár, abloy zár, zárbetét, zár
Assa abloy, abloy zárbetét, assa abloy zár, abloy zár, zárbetét, zár

Abloy projektek  -  Az AssaAbloy a projektekben erős, több építőipari céggel és ajtógyártóval állnak kapcsolatban, így a forgalmuk jelentős részét ez teszi ki. Az így eladott és beépített termékek egy idő után megjelennek a csere-piacon, hiszen ha tönkremegy és új kell helyette, sokszor nem lehet egy darabot rendelni és több hónapot várni. Kell egy erős stratégiai partner aki ezeket a cseredarabokat biztosítani tudja. Zárszaküzletünk például a Sherlock zárakat is folyamatosan tartja, mert már több száz került beépítésre és előfordul, hogy cserére szorul.

A skandináv zárak szerelése, szervizelése, mindig komolyabb kihívást jelent, mert más európai szabvánnyal nem egyezik meg a mérete. Akár csak az amerikai piac, a skandináv piac is teljesen más méreteket és zárási megoldásokat alkalmaz, mint pl. az Elzett. Ez többnyire a tartós működés és hosszú élettartam végett alakult így. Ha szervizelés vagy szerelés közben megvizsgálunk egy Abloy zárbetétet, azt látjuk, hogy nem tartalmaz egyáltalán rugót vagy olyan mechanikus alkatrészt, ami idő előtti meghibásodáshoz vezetne. Ez persze nem jelenti azt, hogy ezek  a termékek soha nem mennek tönkre, de az élettartamuk jelentősen megnő, főleg ha azt vesszük alapul, mennyire és milyen körülmények között vannak igénybe véve.

Elmondható, hogy a márkanév egyben garancia is a minőségre, de fontos megjegyezni, hogy minden terméket megfelelően kell használni és méretezni is. A legtöbb esetben olyan hibák fordulnak elő, ahol a beépítés során nem vettek figyelembe olyan szempontokat, ami a működés során előfordul.

Amennyiben hibás Assa, vagy Abloy zárral rendelkezik, és annak javítását szeretné, esetleg helyszíni zárcserét, akkor pontos felmérés alapján, külsős céget tudunk ajánlani. Budapest és Pest megyében járatos szerviz partnerünk a Zár Zorro - www.zarzorro.hu

Keressék őket bátran, több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek, bármilyen ajtótípussal is legyen probléma!

Ha kiszerelt állapotban van az Abloy zár, és lehetősége van azt üzletünkbe elhozni, akkor kollégáink felmérik a lehetőséget és a legjobb megoldást fogják tudni kínálni.

Abloy szervizzel foglalkozó üzlet a Kulcskirály, Budapest legnagyobb múltú és legjobban felszerelt zárszaküzlete.

A Kulcskirály a Nyugati térnél található, a felüljáró lábánál, Skála Metro oldalán.

KULCSKIRÁLY - Budapest VI., Bajcsy-Zsilinszky út 63.

Assa abloy, abloy zárbetét, assa abloy zár, abloy zár, zárbetét, zár
Assa abloy, abloy zárbetét, assa abloy zár, abloy zár, zárbetét, zár
Assa abloy, abloy zárbetét, assa abloy zár, abloy zár, zárbetét, zár