Kulcsmásolás

Assa Abloy kulcsok másolása esetén keresse zárszaküzletünket! Mint Assa Abloy értékesítők, nemcsak a lakatokat és zárbetéteket tudják nálunk megvásárolni, de azok kulcsait is lehetőség van megrendelni. Többnyire az Abloy kulcsok másolásvédelem alatt állnak, kivétel ez alól a 15-20 éves Abloy zárak kulcsai, ahol fontos kitétel, hogy milyen alapanyagra készültek a kulcsok.

A két kulcs és zártípus az Assa és az Abloy teljesen különböző formában jelennek meg, ezekről részletesebben írunk az alábbiakban, illetve ezeket a kulcstípusokat tudják nálunk beszerezni. A Yale kulcsmásolással, mint a magyarországi Assa-Abloy forgalmazói foglalkozunk, így minden esetben gyári alapanyagra készítjük el ezeket a kulcsokat is.

Assa kulcsmásolás

Az Assa kulcsok különböző kulcsfejjel kerülnek forgalomba, de a legnépszerűbb a trapéz kulcsfej, amelyben különböző számok és betűk vannak beleütve. Sok esetben ezeket a kulcsokat is másolásvédelem övezi, így csak az arra jogosult személy(ek) kérhetik a kulcsok többszörösítését.

Mivel az Assa Magyarországon igen drága, és a kulcsok is több tízezer forintba kerülnek, így gyakran a zárcserét szoktuk inkább javasolni, a kulcsmásolás igénye inkább a régi, nagy mennyiségű főkulcsos zárrendszereknél fordul elő.

Némely esetben az Assa kulcsokon Ruko felirat olvasható, ez az egyik alvállalatuk, de ez nagyon ritka.

Az Assa TwinPro feliratú kulcsok már oldalléces kulcsok, melyeket csak a megfelelő vágási kód ismeretében lehet elkészíteni. Ezekhez a kulcsokhoz csak az a kereskedő férhet hozzá, aki rendelkezik megfelelő profilú nyerskulccsal.

Az egyszerűbb fogazott Assa kulcsok másolása a megfelelő nyerskulcs kiválasztása után egyszerűen elvégezhető, minden esetben pár perc alatt elkészül, nem igényel semmilyen kártyát.

Sajnos azt, hogy melyik kulcs a másolásvédett, és melyik kulcs nem másolásvédett, a laikus nem tudja eldönteni, számunkra is a nyerskulcs forgalmazó kínálata a mérvadó. Amit nem tudunk beszerezni nyers állapotban, azok csak kész kulcsként, több nap, vagy több hét várakozás után tudjuk szállítani.

Minden esetben ha Assa kulcsot szeretne másoltatni, keressen bennünket, mi biztosan tudunk segíteni! Az Assa kulcsok olyan speciális kóddal vannak ellátva, amit csak Assa kulcsvágó gépen, a kódok ismeretében lehet elkészíteni. Így van biztosítva az, hogy nem egyszerű másolásról van szó, hanem minden utángyártott kulcs, az eredetivel megegyező lesz, ami a zár és a kulcs hosszú élettartamát biztosítja.

Abloy kulcsmásolás

A Kulcskirály méltán lett híres, hiszen a világ legnagyobb zárgyártó cégével  közösen Budapesten lehetőséget biztosít több általuk forgalmazott kulcs másolására vagy rendelésére.

Az Abloy kulcsok speciális kialakítása végett nem elegendő csak a megfelelő nyerskulcs birtokában lenni, maga a kulcsvágó gép is egyedileg, az adott kulcstípushoz készül.

Többféle Abloy kulcsot különböztetünk meg. Ipari felhasználásra, bonyolult, nagy főkulcsrendszerekhez a Protec típusú kulcsokat használják. Lakossági felhasználásban a Novell kulcsok vannak. Kisebb rendszereket, szekrényzárakat pedig Sentry kulcsokkal gyártanak le.

Minden Abloy kulcs, ami forgalomban van, másolásvédelem alatt áll. Több budapesti Abloy forgalmazó is van, és mindenki saját profilt használ.

A Kulcskirályban forgalmazott Abloy zárakhoz és lakatokhoz minden estben biztonsági kártya tartozik, ami egy speciális kódot tartalmaz. Nem elegendő csak a kártya jelenléte, minden esetben szükségünk van a kulcsra is a duplikációhoz. Az Abloy kulcsokhoz tartozik egy kódolvasó, ami két számsort jelenít meg. Az egyik számsor a kulcs tényleges vágási kódja, a másik a kártyán lévő számsor. Ha megegyezik a kiolvasón lévő számsor a kártyán lévő sorral, akkor lehet elkészíteni a kulcsot. Itt sem beszélhetünk „hagyományos” értelemben kulcsmásolásról, hiszen a kódokat állítva és a vágást léptetve készül el a kulcs.

Mennyibe kerül az Abloy kulcsok másolása? Egy Abloy kulcs körülbelül 2-3 perc alatt készül el, és árban kb. 3000 - 6000 forint közötti összeggel kell számolni. Ettől azonban eltérhet az ár, ha valamilyen speciális profillal találkozunk, amit a gyárból kell készen megrendelnünk.

A rendelt kulcsok esetén több idővel kell számolni, előfordulhat, hogy néhány nap vagy hét is eltelik, míg megérkezik a kulcs.

Hol lehet Abloy kulcsot másoltatni? Budapesten a Kulcskirály kulcsmásoló részlegénél lehet a kulcsokat elkészíttetni. A Kulcskirály a Nyugati térnél található, a Skála metró áruház oldalánál, a felüljáró lábánál: Bajcsy-Zsilinszky út 63.

Mikor tudok Abloy kulcsot másoltatni? Abloy viszonteladóként széles nyitvatartási idővel várjuk ügyfeleinket. Hétköznap reggel 8 órától este 18 óráig. Szombaton, azaz hétvégén is van kulcsmásolás, reggel 9 órától délután 13 óráig várjuk ügyfeleinket.

Assa abloy, abloy zárbetét, assa abloy zár, abloy zár, zárbetét, zár
Assa abloy, abloy zárbetét, assa abloy zár, abloy zár, zárbetét, zár
Assa abloy, abloy zárbetét, assa abloy zár, abloy zár, zárbetét, zár
Assa abloy, abloy zárbetét, assa abloy zár, abloy zár, zárbetét, zár

Yale kulcsmásolás

Az Assa Abloy zárak hazai forgalmazásában jelen vannak a Yale termékek, zárbetétek és lakatok. Ha Yale feliratú kulcsot szeretne másoltatni, a Kulcskirályban jó helyen jár.

Zárszaküzletünkben megtalálható a Yale zárbetétek bizonyos szegmense, elsősorban azok a zárak és lakatok vannak nálunk raktáron, amik kiárusításba kerültek, vagy kifutó termékek lettek. Kedvező ár és hosszú élettartam jellemzi a Yale zárakat.

Kiemelt Assa Abloy partnerként lehetőségünk van ezekből a kulcsokból is gyári alapanyagra másolatot készíteni, és ezekre a másolatokra mi garanciát vállalunk. Lapon mart Yale kulcsok és fogazott Yale kulcsok másolása, számunkra nem akadály, bármelyik típussal is rendelkezzen, hozza bátran hozzánk, mi elkészítjük azt.

Mennyibe kerül a Yale kulcsmásolás? Ez minden esetben az adott típustól függ, de az ára lehet 600-800 forint is, vagy 3000-6000 forint közötti is. Minden esetben csak a pontos beazonosítás után tudunk árat adni.

Azok a Yale kulcsok, amiket másolni tudunk, nem rendelkeznek speciális másolásvédelemmel, így nincs szükség semmilyen azonosító kártyára. Ami akadály lehet, a megfelelő alapanyag hiány vagy az eszköz hiány, ami miatt más kulcsmásoló nem tudja ezeket a kulcsokat lemásolni.

Mennyi ideig tart a Yale kulcsmásolás? Mivel elég sok típusú nyerskulcsot tartunk raktáron, így a legtöbb esetben a kulcsmásolás megvárható! Pár perc alatt elkészül. Nagyobb mennyiség sem probléma számunkra, fel vagyunk készülve szinte mindenre.

Fab kulcsmásolás

Az Assa Abloy közép árkategóriás zárbetétje a csehországi FAB zárbetét család. Több irodaháznak ás lakóparknak értékesítettek több ezer ilyen típusú zárbetétet, és kulcsokból is nagyon sok van használatban.

A legkönnyebb a FAB kulcsokat a feliraton kívül onnan felismerni, hogy egy kutya fej van a kulcson. Ha ilyen típusú kulcsot szeretne másoltatni, a Nyugati térhez közeli Kulcskirály zárszaküzletben jó helyen jár.

Nem olyan régóta már a Sherlock típusú ajtókban is ilyen zárbetétek vannak, és mint minden ilyen zárhoz, ajtóhoz, három darab kulcs tartozik. Ezekből a kulcsokból is három különböző profil létezik, de zárszaküzletünk felkészült, így az összeset raktáron tartjuk. Ez a kulcstípus leginkább az új építésű lakóparkokban fordul elő.

Csak nyerskulcsot nem áll módunkban adni, minden esetben a másoláshoz szükséges procedúrát kell követnünk. Ez azt jelenti, hogy az olyan kulcsoknál, melyek másolásvédett zárakhoz tartoznak, a hozzájuk tartozó kódkártyát is fel kell tudni mutatni. Azt hogy melyik FAB, Assa vagy Abloy kulcs a másolásvédett, kulcsmásoló szakemberünk ránézésre felismeri, és ennek értelmében kéri el a kulcshoz tartozó kódkártyát is.

Fab kulcsmásolás ár - Azoknál az újabb típusú FAB kulcsoknál, melyeket jogosultak vagyunk elkészíteni, kb. 3-5 ezer forint között mozog a kulcsmásolás ára. Ha a régebbi, nem másolásvédett kulcsokat kell elkészíteni, akkor kb. 2-3 ezer forinttal kell számolni darabonként. Sherlock záras biztonsági ajtókulcsoknál, a kulcshoz tartozó papírkártyát is mindenképpen hozza magával!

A Kulcskirály zárszaküzletből csak egy van, a pesti oldalon, a Nyugati térnél, a Váci úti felüljáró lábánál, a VI. kerületben. Címünk: 1065 Budapest, Bajcsy-Zs. út 63.

Nincs máshol üzletünk, Budán sincs üzletünk! A hasonló nevű budai üzletek magas áraitól és gyér választékától elhatárolódunk!

Assa abloy, abloy zárbetét, assa abloy zár, abloy zár, zárbetét, zár
Assa abloy, abloy zárbetét, assa abloy zár, abloy zár, zárbetét, zár
Assa abloy, abloy zárbetét, assa abloy zár, abloy zár, zárbetét, zár
Assa abloy, abloy zárbetét, assa abloy zár, abloy zár, zárbetét, zár