Online Assa Abloy szállodai zárak előnyei

Az Assa Abloy zárak nemcsak a magánépületeken tündökölhetnek, hanem már a szállodák is alkalmazzák. A biztonság mellett a vendégek fogadásában is nagy segítséget nyújt az online szállodai beléptető rendszer, ami teljes kontrollt ad.

A mai világban elengedhetetlen, hogy ne tartsunk a kezünkben minden egyes részletet, főleg akkor, ha az általunk üzemelt épületben több szint és több szoba van. Egy helyiségbe nemcsak a nyaralónak lehet bejárása, hanem a takarítónak, a szerelőnek, így mindenképpen hasznos nyomon követni a történéseket.

Lényegében folyamatosan nyomon követhetjük, hogy ki járt egy adott szobában, és pár kattintással hozzáadhatunk és letilthatunk kártyákat, amivel a vendégek kezelése is sokkal kényelmesebbé válik. Vészhelyzetben SOS nyitásra is lehetőségünk van. Ezt úgy tudjuk elképzelni, hogy tűz esetén minden ajtó azonnal kinyílik, így sem a dolgozóknak, sem a bent lakóknak nem kell keresgélniük a kártyákat és kulcsokat. Ez vészhelyzetben életet menthet, mivel ilyenkor nem mindenki képes tisztán gondolkodni.

Végig nyomon követhető

A folyamatos naplózásnak köszönhetően a belépési események mindig visszakereshetőek maradnak. Így, egy esetleges lopásnál is látjuk, hogy kik használták utoljára a helyiséget. Külön integrált megoldás van arra, hogy az online rendszerbe a széfek is megjelenjenek, így azoknak a működését is nyomon lehet követni. A testre szabhatóság adott, nem kell attól tartanunk, hogy valaki titokban lemásolja az egyik beléptető eszközt.

Az Assa Abloy rendszernek egy másik nagyszerű tulajdonsága is van, mégpedig az, hogy gyorsan telepíthető. Az online rendszerhez használt zárak telepítése megegyezik a hagyományos zárakkal, és még kábelezési munkát sem igényel.

Az idő csak attól függ, hogy a hotel mennyi különböző ajtóval rendelkezik. Amennyiben szeretnénk, hogy gördülékenyen menjen a munka, és vigyázni akarunk a dolgozók és a vendégek kényelmére és biztonságára is, akkor az online rendszerek jó választásnak fognak bizonyulni.

Ugyanebben a zárcsaládban természetesen hagyományos zárakat is találunk. Nálunk a Kulcskirályban pedig akár be is szerezhetik az Assa Abloy zárakat, illetve természetesen a kulcsmásolásban is állunk a kedves vásárlóink rendelkezésére.