Yale termékek

A Yale világszerte a legelterjedtebb és legismertebb márkanév a biztonságtechnikai megoldások terén. Több mint 150 éves hagyománnyal, kiterjedt világpiaci jelenléttel és páratlan termékválasztékkal, a Yale több országban és több embernek nyújt biztonságot, mint bármely más otthoni használatra tervezett zártechnikai megoldás. Id. Linus Yale már 150 évvel ezelőtt kifejlesztette és szabadalmaztatta a csapos hengerzárat, amely a mai napig számos modern zárrendszer alapját képezi.

A Yale ma is folyamatos fejlesztésekkel, széleskörű erőforrások felhasználásával készíti zárrendszereit a világ minden pontján a helyi ügyfelek igényeinek figyelembe vételével. Jelen katalógusban szereplő termékek a magyar piacra készültek, a helyi vásárlói igények kielégítésére.

Célunk olyan termékválaszték kialakítása, amely az otthoni használatra szánt zárrendszerekkel kapcsolatosan felmerülő minden lehetséges igényt kielégít.

YALE - A LEGISMERTEBB ZÁRTECHNIKAI MÁRKANÉV

A Yale termékcsaládba számos zárszerkezet tartozik, az általános használatra tervezett lakatoktól, a kerékpár- és motorkerékpár-zárakon és ajtózárakon át, a kiegészítő termékekig, mint például a vezeték nélküli riasztórendszerek, sok más egyéb érdekes és hasznos termék mellett. A Yale a termékválaszték nagyszerű ár-érték arányának, a praktikus csomagolásnak, valamint marketingstratégiájának köszönhetően partnerei körében világszerte a legkedveltebb márkanév. A Yale-termékek fejlesztése és gyártása során fontos szempont, hogy azok a végfelhasználók számára vonzóak legyenek, ily módon biztosítva az eladhatóságot és használhatóságot. A kedvező árszint és a folyamatos akciók intenzív forgalmat biztosítanak.

A Yale termékskálájának bemutatása

MI IS A YALE? - A VILÁG LEGRÉGEBBI ZÁR MÁRKÁJA

A Yale termékskálája több mint 100 különböző felhasználási területet célzó és különböző biztonsági szintet képviselő lakatot tartalmaz, a legkisebb, bőröndökhöz készült lakatoktól, a magas biztonsági követelményeknek megfelelő zárszerkezetekig.

Emellett kiegészítő termékek széles választékát kínáljuk, mint például pántok és pántszemek, önállóan, illetve lakatokkal rendszerben árusítva.

Láncok és kábelek azok számára, akik hordozható vagyontárgyaikat szeretnék biztonságban tudni. Falhoz, illetve padlóhoz kapcsolt rögzítőkábelek segítségével a székeket, asztalokat, fűnyírókat, valamint kerékpárokat biztonságosan rögzíthetjük lopás ellen. A kerékpár- és motorkerékpár-zárak választéka magában foglalja az ellenálló motorkerékpár-láncokat, a könnyen használható és biztonságos U-zárakat, valamint az egyszerű kerékpárzárakat.

Termékskálánk különböző típusú ajtózárakat is tartalmaz, mint például hengerzárbetétek, bevésőzárak és másodzárak.

Vezeték nélküli biztonsági rendszerünk egy órán belül, szaktudás nélkül kiépíthető. Ennek a rendszernek a segítségével otthonában modern, sokoldalú és biztonságos vagyonvédelmi rendszert alakíthat ki.

Y124 -  Kengyelvédett lakattest - Lakattest anyaga: Tömör sárgaréz/Szatén króm Kengyel anyaga: Bóracél Lakatok száma: 1 Kulcsok száma: 3 Biztonsági osztály: 5 Korróziós osztály: Kültéri Lakattest anyaga: Tömör sárgaréz/Szatén króm Kengyel anyaga: Bóracél

Assa abloy, abloy zárbetét, assa abloy zár, abloy zár, zárbetét, zár
Assa abloy, abloy zárbetét, assa abloy zár, abloy zár, zárbetét, zár
Assa abloy, abloy zárbetét, assa abloy zár, abloy zár, zárbetét, zár

Másodzárak

A másodzárak nagy népszerűségnek örvendenek vásárlóink körében. Felszerelésük egyszerű, működtetésük kényelmes, és könnyen cserélhetőek. Mivel a másodzárakat az ajtók belső felületére szerelik, a zárak megjelenése fontos szempont. A Yale kifejlesztette a másodzárak teljesen új családját, az Y2-szériát, amelyet a korszerű megjelenés, valamint a simább, lekerekített felületek jellemeznek.

Másodzár retesszel, általános célra történő felhasználásra. Balos, illetve jobbos, 35 mm - 70 mm vastagságú ajtókhoz. Magas biztonsági igényeket kielégítő, fúrt kulcsos hengerzárbetét, 4 eredeti Yale kulccsal. Előlap-kulcslyuk távolság: 50-60 mm Zártest anyaga: cink öntvény Az EN 12209 és EN 1303 követelményeivel összhangban. 50000 zárás/nyitás tartóssági teszt. Felületek: szatén nikkel, szatén króm, fényezett és antikolt sárgaréz, fekete, fehér és barna bevonattal.

Hengerzárbetétek

A Yale hengerzárbetét termékcsaládja széleskörű biztonsági igényekre kínál megoldást, és különböző formákban és felületekkel kerülnek forgalomba. A Yale bevésőzár- és hengerzárbetét termékcsaládjának tagjai tetszőlegesen kombinálhatóak annak érdekében, hogy minden vásárló megtalálja a saját biztonsági igényeinek megfelelő megoldást. A Yale hengerzárbetétek a Yale bevésőzáraival együtt használva jelentik a legjobb megoldást.

Y 1190   - Alapvető biztonsági igényeket kielégítő hengerzárbetétek. 4,5, illetve 6 felső csap, 3 db hagyományos kulccsal. Tömör sárgaréz zártest. Rendelhető kétoldali hengerzárral, illetve egyik oldalon hengerzárral, másik oldalon gombbal. Felületek: szatén sárgaréz és szatén nikkel. Zárhosszak: 30/30, 30/35, 30/40, 35/35, 35/40, 40/40, stb.

A Yale által minősített széfek  - Zárrendszer: 22 mm-es motorral meghajtott zárheveder, 6 emeltyűs, duplatollú, mechanikus vésznyitóval. Rögzítési megoldások: Előfúrt csavarlyukak rögzítőcsavarokkal, illetve védő lábazat. Belső burkolat: Teljes filcborítás. Fényforrás: LED. Páncélzat: Kulcsnyílások körül megerősített. Minősítések / szabványok: Sold Secure Silver, Secure by Design.

Digitális ajtókitekintő

Szeretné maximális biztonságban érezni magát otthonában?

A digitális ajtókitekintő egyszerű és biztonságos megoldást kínál, hogy biztos lehessen benne, hogy ki áll az ajtó előtt.

Felvevő funkciójának köszönhetően pedig utólag is visszanézhetjük, hogy ki járt nálunk, amíg nem voltunk otthon. A kiváló képminőségnek köszönhetően ideális megoldás gyengén látók és idősek számára is. Kisgyerekes családokban pedig a gyermek könnyedén megnézheti, hogy ki áll az ajtó előtt, akkor is, ha még nem éri fel a kukucskálót. Ráadásul bármely kukucskáló helyére átalakítások nélkül, könnyen és gyorsan telepíthető.

Yale DDV 500 digitális ajtókitekintő

Kitűnő képminőség. Egyszerű kezelhetőség - csak egy gombnyomás. Kijelző automatikus kikapcsolása 10 másodperc után. Gyors telepítés - szerszám használata nélkül. Meglévő kitekintő helyére átalakítás nélkül felszerelhető.

Műszaki jellemzők

 • Furat átmérő: szabványos 14 mm
 • Méret: 128 x 68 x 15 mm
 • Ajtó vastagság: 38 - 110 mm
 • Kijelző: 3.2" LCD
 • Kamera: 0,3 MP, 320 x 240-es felbontás
 • Tápellátás: 2 db AAA elem
 • Látószög: 105°
 • Szín: Ezüst

Yale DDV 5000 digitális ajtókitekintő

Automatikus képmentés a memóriakártyára. Dátum és idő megjelenítése a fényképeken. Integrált külső ajtócsengő a kamera alatt. Kitűnő képminőség. Egyszerű kezelhetőség. Gyors telepítés – szerszám használata nélkül. Meglévő kitekintő helyére átalakítás nélkül felszerelhető. Éjszakai üzemmód infravörös kamerával.

Műszaki jellemzők

 • Furat átmérő: szabványos 14 mm
 • Ajtó vastagság: 38 - 110 mm
 • Kijelző: 3.5" LCD
 • Kamera: 0,3 MP, 320 x 240-es felbontás
 • Tápellátás: 4 db AA elem
 • Látószög: 110°
 • Memória: 512 MB SD kártya
 • Szín: Ezüst